WEDSTRIJD T-Interim Borgerhout - Eurosport Bocholt  6 - 2   (2-0)

DATUM 07-03-2003  21:15

DOELPUNTEN 8’ El Moussaoui 1-0, 10’ El Haoual 2-0, 24’ Boujouh 3-0, 31’ Leone 3-1, 37’ Leone 3-2, 38’ Joundi 4-2, 39’ Boujouh 5-2, 40 Vandecaetsbeek 6-2.

VERSLAG In een angstaanjagende en zelfs vijandige sfeer vanaf de tribunes speelden Borgerhout en Bocholt een vrij goede wedstrijd. De thuisploeg liep in het eerste kwart tot 2-0 uit en dikte kort na de pauze de voorsprong nog aan. Leone scoorde echter tweemaal tegen en toen werd de zenuwachtigheid en het verbeten weerwerk bij de thuisjongens nog groter. ESB deed er met vliegende doelman nog een stuk bovenop maar stuitte tweemaal op tienmeter op doelman Vandecaetsbeek. Omdat Bocholt risico’s nam, slikte het in de laatste minuten nog drie doelpunten op de koop toe. Waarvan het laatste van … doelman Marc Vandecaetsbeek!